Bekken & Strøm AS

Bekken & Strøm AS er en landsdekkende leverandør av arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær. Vi har egen produksjon av arbeidsklær og har lang erfaring i bransjen.

Avdelingen i Kristiansand holder til på Rige, nærmere bestemt Rigetjønnveien 12. Her har vi stor butikk og mange godbiter på lager. Vi trykker logo på tøyet mens du venter!

Vårt mål er å levere kvalitet og service til konkurransedyktige priser. Gjennom avtalen som er gjort med Kristiansand Byggmesterforening er dere som medlemsbedrift sikret meget gode vilkår på alt av personlig verneutstyr, arbeidstøy, sko, og profil-/fritidsklær.

Våre medarbeidere har lang erfaring, betydelig produktkunnskap og et sterkt ønske om at du som kunde skal trives hos oss!

Vi holder også kurs/opplæring på personlig verneutstyr.